τα 10 καλύτερα tablets το 2022

tablets

Υπάρχουν αμέτρητα tablets στην αγορά, αλλά ποια είναι σωστή  επιλογή για εσάς ;  Είτε παρακολουθείτε ένα iPad ή ένα από τα πολλά διαθέσιμα μοντέλα Android, έχουμε τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά…

Τα Android Tablets ειναι ιδανικά για  media players, ebook readers, και συσκευές για παιδιά  ενω  τα iPads εξακολουθούν να έχουν το ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.Το νέο λειτουργικό συστήμα για iPad, iPad Air, iPad mini και iPad Pro – είναι πανίσχυρο και εχει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Η ανάλυση οθόνης είναι επίσης σημαντική, ειδικά για την ανάγνωση ebook και την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Αν έπιλεξετε ένα tablet 10 ιντσών, αναζητήστε μια οθόνη με ανάλυση τουλάχιστον 1,280*800.

Ορισμένα tablets έρχονται με υποστήριξη Wi-Fi ή με επιλογή 4G από πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το tablet σας για να συνδεθείτε οπουδήποτε – θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο που προσφέρει 4G . Φυσικά, αυτό αυξάνει την τιμή της συσκευής αλλα σίγουρα ειναι κάτι που πρέπει  να ειναι ένας κυριος παράγοντας που θα σας οδηγήσει στην επιλογή ενος tablet.

ΤΙ OPERATING SYSTEM NA EΠΙΛΕΞΕΤΕ….

 

Σε γενικές γραμμές, η μεγαλύτερη δύναμη του iPadOS της Apple, του νέου λειτουργικού συστήματος για iPad, iPad Air, iPad mini και iPad Pro, είναι διπλή: Είναι πολύ καθαρη εξελιξη της Αpple  με μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που μπορείτε να αγοράσετε  στο tablet σας – με πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές.

Το Android OS της Google σας προσφέρει μια επιλογή υλικού από διάφορους  developers και προσφέρει τις μέγιστες δυνατότητες ρύθμισης –  ένα κορυφαίο σύστημα ειδοποίησης, γρήγορη και ομαλή περιήγηση στο web με ενσωμάτωση  εφαρμογών της Google όπως το Gmail, τους Χάρτες Google και το Hangouts. Το Android περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη multiple user logins, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε το tablet σας με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, μια χρήσιμη λειτουργία που λείπει στα tablet Apple (παρά το Family Sharing της Apple).

Το Fire OS του Amazon είναι ένας κλάδος του Android με το δικό του περιβάλλον χρήστη και τις δικές του προεπιλεγμένες εφαρμογές. Είναι σχεδιασμένο για να είναι σαφές και εύκολο στη χρήση και για αλληλεπιδραση με το Amazon – για να κανετε  streaming βίντεο από διάφορες υπηρεσίες-  και είναι πιο εύκολο στη χρήση από το κανονικό Android εαν το μεγαλύτερο μέρος της κάθημερινης σας δραστηριοτητας που κάνετε είναι απλά περιήγηση στο web και πρόσβαση στο Amazon.

Τα tablet που επιλέξατε εδώ αντιπροσωπεύουν τις καλύτερες επιλογές Android και Apple σε διάφορα επίπεδα τιμών.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLETS TO 2022

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Apple iPad 9th Gen A13 Bionic chip με Neural Engine
Samsung Galaxy Tab S75G
Lenovo P11 CPU & GPU
Huawei MatePad Οθόνη & ηχεία
iPad APPLE 12.9-inch iPad ProΟθόνη IPS LCD 12,9 ιντσών
APPLE IPADΟθόνη Retina LED 10,2 ιντσών
Samsung Galaxy Tab S6 Liteποιότητα κατασκευής
APPLE IPAD MINI Ισχυρός επεξεργαστής
Samsung Galaxy Tab A 8.0 4Gποιότητα κατασκευής
HUAWEI MEDIAPAD M5 LITEποιότητα κατασκευής
Lenovo Yoga Smart Tab S10Οθόνη & ηχεία

1. Apple iPad 10.2″ 9th Gen Cellular

2021

A13 Bionic chip με Neural Engine

tablets

Ισχυρό. Εύκολο στη χρήση. Ευέλικτο. Το νέο iPad διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών, ισχυρό Α13 Bionic chip, υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα με Center Stage και υποστήριξη για Apple Pencil και Smart Keyboard. To iPad σου επιτρέπει να κάνεις πολλά, ακόμα ευκολότερα. Όλα σε μια εκπληκτική τιμή.

  • Ευρυγώνια πίσω κάμερα 8MP, 12MP μπροστινή υπερευρυγώνια κάμερα με Center Stage
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων  Touch ID

2. Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 5G

2021

002393 1000x1000w

Η TFT οθόνη 12.4 ιντσών με ανάλυση WQXGA+ (2560 x 1600) και υποστήριξη θα σε καθηλώσει σε συνδυασμό με τα διπλά ηχεία που υποστηρίζουν ήχο Dolby Atmos.

 

 

3. Huawei MatePad 10.95″  WiFi 128GB

2021

236657 l

Με οθόνη 10.95” και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με εξαιρετικά ομαλή εικόνα ακόμα και όταν παρακολουθείς ταινίες ή παίζεις games με γρήγορη κίνηση. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και υποστηρίζει Wi-Fi 6 για να κάνεις τα πάντα πιο γρήγορα από ποτέ.

Απόλαυσε την άνεση του Huawei MatePad 11 με μια οργανωμένη επιφάνεια εργασίας. Το Huawei MaePad 11 εφαρμόζεται με το ποντίκι και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο Huawei, το οποίο διαθέτει key travel 1.3 mm για να σου προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση.

4. Lenovo Tab P11 11” 6GB 128GB 4G

2021

FF

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Snapdragon 662
  • Adreno 610
  • Κάμερες
  • μπαταρία

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

5. Tablet APPLE iPad Air 2020 

2020

Το τέταρτης γενιάς iPad Air σας δίνει τη δύναμη ενός iPad Pro με λιγότερα χρήματα, καθιστώντας το καλύτερο tablet της Apple το 2020.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLETS TO 2021

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Πολύ γρήγορος επεξεργαστής ~ A14 Bionic Chip και ταχύτητες διαδικτύου
  • Εξαιρετικές κάμερες
  • Ποιότητα κατασκευής

ΜΕΙΟΝEKTHMATA

  • διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Το iPadOS εξακολουθεί να μην διακρίνεται για την ικανοτητα του στο multitasking

6. Tablet iPad APPLE 12.9-inch iPad Pro

 

tablets

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Επεξεργαστής Chipset Apple A12Z Bionic
  • Οθόνη 12.9 inches (~85.4% screen-to-body ratio)
  • AR rendering
  • OS iPadOS 13.4
  • Κάμερες υψηλής ποιότητας
  • BATTERY Non-removable Li-Po 9720 mAh battery (36.71 Wh)

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ακριβό
  • Το μοντέλο των 12,9 ιντσών ίσως σας φανεί  άβολο στην καθημερινή χρήση.

7. Tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite

2020

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Περιλαμβάνεται γραφίδα S Pen
  •  Στερεοφωνικά ηχεία
  • Καλή ποιότητα κατασκευής

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Θα μπορούσε να υποστηρίζει οθόνη OLED
  • Κακή απόδοση σε παιχνιδιά

8. TABLET APPLE IPAD 

2019

 

tablets

Chip: A10 Fusion chip με αρχιτεκτονική 64 bit και συνεπεξεργαστή κίνησης Μ10.

Οθόνη: Οθόνη Retina, Multi-Touch οπίσθιου φωτισμού LED 10,2 ιντσών, ανάλυση 2160×1620 με πυκνότητα 264 pixels ανά ίντσα (ppi), ελαιοφοβική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές και επίστρωση για μείωση της αντανάκλασης. Δυνατότητα υποστήριξης Apple Pencil (1ης γενιάς).

Μπαταρία και ισχύς: Ενσωματωμένη 32,4 watt/hour επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου, έως και 10 ώρες πλοήγηση στο Internet μέσω Wi-Fi, παρακολούθησης βίντεο ή αναπαραγωγής μουσικής, φόρτιση μέσω τροφοδοτικού ή καλωδίου USB σε υπολογιστή.

Αισθητήρες: Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στο κουμπί αρχικής οθόνης, γυροσκόπιο τριών αξόνων, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος.

Πλεονεκτήματα: Μεγαλύτερη όθονη για καλύτερο multitasking. Το νεο  iPad OS φέρνει πολλές βελτιώσεις λογισμικού.

Μειονεκτήματα:  κάμερες

Με τη μεγαλύτερη οθόνη  το  νεο iPad OS ειναι βέβαια  πιο ακριβό  – άλλα σίγουρα θα μπόρει να αντικατάστησει  το παλιό laptop σας επάξια .

9. TABLET APPLE IPAD MINI 

 

Chip: A12 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit, Neural Engine και συνεπεξεργαστή M12.Το A12 Bionic chip με το Neural Engine εξασφαλίζει απίστευτα επίπεδα ισχύος και ευφυΐας. Χρησιμοποιεί τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο, για να μπορεί να αναγνωρίζει μοτίβα, να κάνει προβλέψεις και να μαθαίνει με εμπειρικό τρόπο. Με τόση ισχύ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε apps όπως το Adobe Photoshop CC, να ζείτε τη μοναδική εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας ή να παίζετε ένα καθηλωτικό παιχνίδι με γραφικά επιπέδου κονσόλας.

Οθόνη: Οθόνη Retina, 7.9-inch (διαγώνιος) με οπίσθιο φωτισμό LED, Multi-Touch display με ανάλυση 2048 x 1536 στα 326 pixels ανά ίντσα (ppi), True Tone, ευρείας χρωματικής γκάμας (P3). Διαθέτει ελαιοφοβική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές και επίστρωση για μείωση της αντανάκλασης.

Αισθητήρες: Touch ID, γυροσκόπιο τριών αξόνων, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος.

Πλεονεκτήματα: Ισχυρός επεξεργαστής –  οθόνη  – επιλογές LTE. Υποστήριξη  Apple pencils. ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Μειονεκτήματα: ο σχεδιασμός του πλαισίου χρειάζεται αλλαγή.

Το iPad mini της Apple είναι το premium tablet που μπορείτε πρέπει να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.Το iPad διαθέτει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή, μεγαλη επιλογή εφαρμογών, εγγυημένες ενημερώσεις λογισμικού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στα καταστήματα.

10. TABLET Lenovo Yoga Smart Tab S10 10.1″

 

Αν ψάχνετε για ένα tablet για να κάνετε κάποια εργασία ή να παίξετε παιχνίδια  το Lenovo Yoga Smart Tab μάλλον δεν ειναι για εσάς   – Αλλά αν ψάχνετε για ένα tablet για να παρακολουθείτε ταινίες και να ακούτε μουσική και να χρησιμοποιήσετε τον Google assistances τοτε το tablet μαλλον ειναι ιδανική επιλογή .Το Yoga Smart Tab συνοδεύεται από Android 9.0 Pie και το Lenovo Launcher. Ως επί το πλείστον, η Lenovo δεν κάνει πολλά για να αλλάξει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του Android, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να προσθέσει μια χρήσιμες λειτουργίες που μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν απο το μενού στις  ρυθμίσεις.

Δύο δυνατότητες που αξίζει να επισημανθούν είναι το Lenovo Entertainment Tab και το Smart Assistant. Το  Lenovo Entertainment Tabείναι ένα  εικονίδιο στην αρχική οθόνη που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες  streeming. Ανοίγει το YouTube από προεπιλογή, αλλά μπορεί να αλλάξει και να προσθέσει  την αγαπημενη σας εφαρμογη.Η Lenovo παρέχει συνεχώς ενημερώσεις security patches και updates λειτουργιών, αλλά είναι απίθανο το tablet να δει μια ενημέρωση πέρα από το Android 9.0, το οποίο είναι ήδη μια γενιά πίσω από το πιο πρόσφατο λογισμικό χρησιμοποιείται .

Πλεονεκτήματα:

  • οθόνη
  • ηχεία

Μειονεκτήματα:

  • απόδοση
  • Χωρίς Δίκτυο Δεδομένων
  • Android 9.0 χωρις δυνατότητα αναβάθμισης

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!